Vi bytter innpakning

apias er opptatt av klima og det å etterlate et så lite avtrykk som mulig. Selv om vårt aller største klimabidrag er å redusere EL-avfall ved å forlenge levetiden på telefoner og nettbrett, er det like viktig for oss å minimere avtrykket vårt gjennom driften.

Den forrige innpakningen vår var laget av 100% resirkulert FSC-sertifisert papir, men den var laget av tykk kartong til en eske som hadde unødvendig stort volum. Den nye innpakningen vår er laget med samme type resirkulert papir, men tykkelsen er bare 5% av det den forrige var. Dette gjør at vi bruker mindre materiale for hver kabel, det kreves mindre energi for å produsere og frakte produktet til vårt lager og også videre ut til kunden. Vi mener at innpakning er viktig og bør være så fin som mulig, men realiteten er nok at de aller fleste kaster denne så snart de har fått kabelen ut.

Kostnadsreduksjonen ved å produsere og transportere den nye innpakningen bidrar til at vi kan beholde prisene våre til tross for høy generell prisvekst.

Vårt hovedfokus er alltid fornøyde kunder og høyest mulig kvalitet på produktene våre. Derfor leter vi hele tiden etter forbedringspotensial i egen drift.

Ladekabelen som sikrer deg mot datainnbrudd ved offentlig lading

Ved lading i offentlige ladepunkt kan en ukjent person ha tilgang til både mobilen og all dataen din.

Smart ladekabel med sirkulærlading for butikk og bedrift

Har du et nettbrett i butikken som står konstant tilkoblet lading? Denne ladekabelen forlenge batterilevetiden.